Förändringens vindar blåser hos OSs

2020 var året då jag övertog rodret på tidigare Lilla Galleriet, och förvandlade det till Galleri OSs. 2023 blir året då resan tar en ny spännande riktning!

Galleriet

Galleri OSs kommer att segla som vanligt till och med den 1 juli 2023, med en rad intressanta separatutställningar:

  • Brita Weglin (11.3-25.3)
  • Olof Ahlström (1.4-29.4)
  • John Eyre (6.5-27.5)
  • Stina Wirsén (3.6-22.6)

Efter 1 juli 2023 upphör utställningsverksamheten. Det intressanta konstlagret kommer då att exponeras och säljas i andra kanaler och på nya platser.

Ramverkstaden

Ramverkstaden och viss konstförsäljning övertas 
fr o m 1 juni 2023 av Original Tryckeri/Proformat. Den nya och fräscha ramverkstaden hittar du då på Spårvägen 10, där Lennie och Sara Nylén driver verksamheten. OSs kompetente rammakare Erik Hedén fortsätter sitt uppskattade hantverk även efter flytten, i den nye ägarens regi.

Du som fått nyhetsbrev från OSs kommer fr o m hösten 2023 att få det från Original/Proformat. Läs gärna mer om dem på www.originaltryck.se.

Lokalerna på Kungsgatan 34

Med början i höst kommer huset och lokalerna där OSs huserar att utvecklas och förädlas av fastighetsägaren Leif Danielsson.

En spännande vår

Det blåser alltså förändringens vindar hos OSs och jag är både glad och förväntansfull inför det! Att hitta liktänkande samarbetspartners och entreprenörer i Lennie, Sara och Leif är riktigt upplyftande. Men innan den nya besättningen tar vid så ser jag mycket fram emot en spännande konst-vår i galleriet, med intressanta konstnärer och härliga möten med er besökare och kunder. Du är alltid varmt välkommen in!

Är du nyfiken på vårt konstlager, kontakta mig på 070-621 98 97. Likaså om du har några frågor om verksamheten eller framtiden.

Vid rodret med flaggan i topp,
Olle Salmonsson
Tel. 070-621 98 97olle@gallerioss.se